logo hoeks barbecues

Projecten

Enkele Projecten in uitvoering of die gerealiseerd zijn.

Steakhouse Terroir Merlijn van de Krogt

Steakhouse Terroir draaiwielen

The Beast Steakhouse Terroir

Grillrooster The Beast Steakhouse Terroir

Steakhouse Terroir Leiden

Steakhouse Terroir grill met kap

Steakhouse Terroir Leiden - The Beast

Merlijn van der Krogt startte in maart, samen met vriend en collega Justus Brasem, in een van de historische gebouwen van het oude slachthuis in Leiden een eigen restaurant. Steakhouse Terroir maakt direct duidelijk waar de mannen voor staan. Grillen, van vlees van gerijpt dry-aged rund tot varken.

Bij Terroir bepaalt de gast zelf de grootte van de portie en rekent af per gewicht. Alhoewel Van der Krogt klassiek geschoold is, hij kookte ook bij Kasteel Woerden, had hij altijd al een voorliefde voor het betere grill en bbq-werk. Voor The Beast, zoals hij zijn keukenmaatje met liefde en ontzag noemt, is er een nauwe samenwerking met Hoeks Barbecues ontstaan. "De standaard bbq's vond ik niet geschikt, maar gelukkig doen ze bij Hoeks ook aan maatwerk", vertelt van der Krogt. "The Beast is 2 meter lang met een uniek draaisysteem op verschillende hoogtes, zodat ik perfect kan voorbereiden en heel nauwkeurig en tegelijk de garing van zowel vlees als vis kan doen. Het aparte deel met deksel zorgt voor het low en slow grillwerk en levert heerlijke pulled pork."

The Beast is gerealiseerd met een crowdfundingcampagne waar ruim zestig betrokken gasten de aankoop van het grillsysteem mogelijk maakten. In ruil daarvoor kregen ze, naast een levenslang korting op de rekening van Terroir, een persoonlijk steakmes. "Het mooie van The Beast, los van de grilleigenschappen, is dat deze ook op wieltjes staat. Dus deze zomer is ons monster ook op het terras te bewonderen", besluit een blije van der Krogt.

Bron: MISSET HORECA / nummer 15 / 22 juli 2016 | Door: Hans van de Meeberg | Beeld: (1e foto) Diederik van der Laan, Fotobureau Roel Dijkstra

 
The Beast is 2 meter lang met een uniek draaisysteem op verschillende hoogtes, zodat ik perfect kan voorbereiden en heel nauwkeurig en tegelijk de garing van zowel vlees als vis kan doen...
Merlijn van der Krogt - Steakhouse Terroir - Leiden
Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen...
De Kapblok - Heverlee
We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons...
Peter
Ook achteraf blijven jullie interesse hebben in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen verder om bij ons eens te komen kijken en dat is fijn dat we een voorbeeld kunnen zijn. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg...
Inge en Erna, Leon en Hilda. www.brochetto.be
Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer...
Hans en Mary