hoeks barbecues

Rolé Luxe Barbecue

Luxe Barbecue

Luxe role-barbecue

Luxe Barbecue op aardgas of propaangas

Gasgestookte luxe barbecue in het interieur ingepast

De Rolé luxe barbecue is een gasgestookt Hoeks product verkijgbaar met 2, 3, 4 of 5 hoofdbranders. Elke hoofdbrander heeft een eigen regelkraan en waakvlambrander met thermokoppel en piëzo-ontsteking.

Kan uitgevoerd worden met verschillende bovenroosters zoals v-roosters, spijlenroosters of bakplaten. Deze luxe binnenbarbecue is volledig uitgerust met lavasteenrooster, vetvanglade, lavastenen, gasdrukregelaar, gasslang en werkt op aardgas of propaangas.

Praktische toepassing Rolé Luxe Barbecue

Met dit type barbecue zijn er nog veel meer mogelijkheden zoals "Het Wapen van Bladel" bewijst. De barbecue is bijna niet meer te herkennen omdat hij door een interieurbouwer compleet is omgebouwd.

De heer Aarts, eigenaar van "Het Wapen van Bladel", wilde graag iets met barbecuen doen maar heeft ook heel veel feesten en partijen. Hij wilde het dan ook in zijn buffet kunnen inpassen.

Wanneer mensen voor een barbecue kiezen, krijgen ze een totaal verzorgde avond met buffet waar de kok de grillspecialiteiten bereid. Wanneer er niet gebarbecued wordt, plaatst de heer Aarts hier het warme gedeelte van zijn buffet, de afzuiging is hierbij ook meteen geregeld. De luxe barbecue, met zijn vaste opstelling, dient dus niet alleen voor een geslaagde barbecue maar ook als multi-funtioneel meubel wat mooi in het interieur is ingepast.