elektrische barbecue

Elektrische barbecue

Elektrische barbecue

Een elektrische barbecue scoort minder hoog qua gebruiksgemak, smaak en duurzaamheid. Professionals en liefhebbers kiezen steevast voor roestvrij stalen barbecues op gas of houtskool. Hoeks barbecues is toonaangevend expert op het vlak van barbecues. We leveren kwaliteit voor binnen en buiten, voor horeca of huis en passen een barbecue voor u aan op maat.

Gasmodel

Hoeks barbecues levert geen elektrische barbecues. We spelen in op een trend in horeca en huishouden waarbij gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit. We verkopen verschillende types voor binnen en buiten die we in formaat, design en toebehoren aanpassen naar uw noden.

We werken voor onze apparaten met roestvrij staal. RVS heeft als voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is, professioneel oogt en is ongevoelig voor weersinvloeden. Op aanvraag leveren we wel in andere materialen.

Ons assortiment bevat onder andere:

  • verschillende types grill
  • tafelbarbecues
  • wokbarbecues
  • ingebouwde barbecues
  • bakplaten

Het nadeel van een elektrische barbecue is dat hij niet eenvoudig aan te passen is naar uw wens. De tafelbarbecue op gas kan u bijvoorbeeld integreren in een tafel, perfect voor partycooking.

Offerte

Wilt u uw elektrische barbecue vervangen door een barbecue op gas of houtskool? Bekijk ons assortiment of kom langs in onze ruime showroom. Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in Hoeks Barbecues en toebehoren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of bekijk onze projecten.

Ook helpen wij van Hoeks Barbecues u graag verder op het gebied van onderstaande diensten en specialiteiten:
Elektrische grill bbq Grillpan bbq Houtskool barbecue bbq Restaurant grill bbq Tafelgrill bbq Professionele barbecue bbq Horeca barbecue bbq Bakplaat kopen bbq Barbecue pan bbq Betonnen barbecue

Naar Binnen Gas Barbecues →