hoeks barbecues

Intro Binnen Gas

Onverwoestbare CE-gekeurde GasBarbecues voor binnengebruik!

Binnen-GasBarbecues

Hoeks Barbecues produceert al bijna 30 jaar met succes onverwoestbare CE-gekeurde gasbarbecues voor binnengebruik. Dat kan variëren van een tafelbarbecue of tafelgrill met afzuiging ten behoeve van een restaurant tot een compleet barbecuemeubel met uitgebreide opties een centrale afzuigkap.

De basis voor bijna al onze gasgestookte barbecues is het type Rolé. Uitgevoerd in diverse afmetingen met 2, 3, 4 of 5 branders die verhit worden met aardgas of propaan.

Er bestaan diverse mogelijkheden om een standaard-barbecue uit te bouwen tot een fraai maatwerk-product. Bijvoorbeeld door de barbecue uit te rusten met allerlei accessoires, zoals een RVS-bakplaat en werkbladen. Maar denk evenzo aan een spiezenbak of aan speciale grill-roosters voor bepaalde thema-avonden zodat u binnen kunt barbecueën.

Onze klanten voor binnen-grills zijn onder meer restaurants, thema-restaurants, hotels, eetcafés, bowlingbanen en casino's.

Dankzij onze veelzijdigheid en kennis m.b.t. maatwerk hebben wij ook voor u een gepaste barbecue! Bekijk onze productenpagina's eens om een indruk te vergaren. Vraag gerust om meer informatie of bezoek onze showroom!

Naar Binnen-GasBarbecues →