hoeks barbecues

Intro Buiten Gas

Ook onze Buiten-GasBarbecues zijn van een oerdegelijke kwaliteit!

Buiten-GasBarbecues

Ook voor buiten produceren wij al bijna 30 jaar zeer degelijke multifunctionele CE-gekeurde gasbarbecues. Voor onze buitenbarbecues gebruiken we uiteraard vaak RVS-materiaal i.v.m. de duurzaamheid en weersinvloeden.

De Rolé-barbecues vormen het vertrekpunt van onze producten. Uitgevoerd in diverse afmetingen en verkrijgbaar met 2 tot en met 5 branders op aardgas of propaan.

Er wordt veelvuldig om maatwerk gevraagd t.a.v. onze buitenbarbecues. Als voorbeelden noemen we een RVS buiten-tafelgrill met een natuurstenen blad, verrijdbare buffetten, het inbouwen van koelingen t.b.v. barbecue-units op terrassen en RVS deksels om de bbq te beveiligen tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik. Uw fantasie en wens is de enige beperking. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee.

Tevens produceren we al meer dan 30 jaar de befaamde braderie-pan van een meter doorsnede, ons oudste product dat door zijn diversiteit in gebruik nog erg veel wordt verkocht. Daarnaast hebben we natuurlijk een wok met hoog vermogen en meubels met gaspitten om het een en ander te kunnen bereiden bij uw buffetten in de buitenlucht.

De afnemers van onze buiten-gasbarbecues zijn voornamelijk cateraars, slagerijen, strandpaviljoens, golfclubs, pretparken, restaurants, hotels en verhuurbedrijven. Overtuig uzelf...bekijk onze productenpagina's, vraag vrijblijvend meer informatie of bezoek onze showroom!

Naar Buiten-GasBarbecues →