hoeks barbecues

Intro Houtskool

Houtskool-Barbecues: grillen met onbeperkte mogelijkheden!

Houtskool-Barbecues

De mogelijkheden met houtskool-grills zijn nagenoeg onbeperkt. Deze grills zijn vooral de laatste jaren erg in opmars dankzij invloeden uit het buitenland.

De basis van al onze houtskoolbarbecues: RVS beklede constructie met vuurvaste stenen binnenin. Hoeks houtskool-grills voor binnen zijn vaak eveneens geïsoleerd en uitgevoerd met aslades om de temperatuur te regelen en uiteraard de assen op te vangen. Zeker bij de houtskool-keuken-grills wordt dit veel gedaan.

I.v.m. de hoge temperaturen die behaald kunnen worden met houtskool en briketten voeren wij de grills vaak uit met een liftsysteem of roosters die handmatig te verstellen zijn. Houtskool-barbecues zijn er voor binnen en buiten. Voor de binnen-grills is er natuurlijk ook de mogelijkheid van een afzuigkap. In overleg is iedere maatvoering mogelijk.

Afnemers van de houtskool- en houtgrills zijn oonder andere (Argentijnse) grill-restaurants, hotels, slagerijen, steak-restaurants, pretparken, golfbanen, strandpaviljoens en cateraars. Breng eens een bezoek aan onze uitgebreide showroom en laat u verrassen. U kunt natuurlijk ook de productpagina's bekijken en meer informatie opvragen middels ons contactformulier of telefoonnummer.

Naar Houtskool-Barbecues →