hoeks barbecues

Intro Maatwerk

Ook voor u hebben wij een passende hoogwaardige oplossing!

Maatwerk-Barbecues

De sterkte van Hoeks Barbecues is o.a. inspelen op de specifieke wensen van onze afnemers om zo mooie barbecueprojecten te realiseren (zie ook ervaringen). Denk hierbij aan totale verkoopunits met barbecues voor op markten of evenementen. Of het inrichten van totale restaurants met tafelbarbecues en bijbehorende afzuigkappen met energiezuinige LED-verlichting, barbecue-aanhangers en overige compleet ingerichte verkoopwagens met koeling, verlichting en watervoorziening.

Iedereen kan bij ons terecht met een idee of schets, tekening dan wel foto: heeft u ter inspiratie iets gezien in een horecagelegenheid op die leuke vakantie of vakbeurs? Wij werken uw idee verder met u uit en zorgen ervoor dat u uiteindelijk met een glimlach staat te genieten van uw (unieke) maatwerkproduct!

Denk bij maatwerk aan roterende kippengrills, Franse grills, Duitse zwenkgrills etc. Buiten grills maken we ook nog veel maatwerk m.b.t. o.a. tafels, schuilhutten, tentenbouw en aanverwante artikelen op basis van RVS, staal of aluminium.

Kortom uw vraag is nooit te gek en ieder idee is te realiseren samen met Hoeks Barbecues! Snuffel eens rond op onze productpagina's en vraag geheel vrijblijvend om meer info. Oh ja en de koffie staat klaar in onze showroom!

Naar Maatwerk-Barbecues →