logo hoeks barbecues

Nieuws

Nieuws over Hoeks Barbecues.

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

barbecuedagen 2013

Barbecue-avond met Keurslagers 2013

Ieder jaar organiseren we samen met een groep slagers een barbecue-demo-avond. Tijdens deze gelegenheid presenteren de diverse slagers die in deze groep zitten enkele nieuwe barbecuegerechten van vlees, vis of groente. De slagers kunnen op deze wijze alvast ideeën uitwisselen voor het barbecue-seizoen dat ieder jaar voor de deur staat.

Afgelopen maart bracht de Keurslagers Werkgroep een bezoek aan Hoeks Barbecues. De slagerijen kwamen samen met hun medewerkers, ca. 120 personen, naar onze mini-beurs. Op deze avond werden er allerlei nieuwe producten gepresenteerd, zowel door de Keurslagers zelf als door de diverse aanwezige leveranciers waaronder VAV, Scholman Kip & Gevogelte, Hems Vlees, Van de Ven Food, Polaris Vis en natuurlijk Hoeks Barbecues. Bovenstaande foto's onderstrepen de informele sfeer van deze leuke, gezellige en leerzame avond.

Heeft u of uw bedrijf interesse om dit met ons in het voorjaar te organiseren neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden via ons contactformulier, e-mailadres of bel +31 (0)497 68 12 86.
We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Hanneke Verbaandert-Hoeks

Hoeks Barbecues / Metaal B.V.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary