logo hoeks barbecues

Nieuws

Nieuws over Hoeks Barbecues.

Horeca Expo Gent en Horecava

Horeca Expo Gent 2017 en Horecava 2018

Wij zijn op twee grote expo's aanwezig met onze vertrouwde producten en nieuwigheden waarover we u graag meer vertellen. Dus laat deze kans niet liggen en kom onze producten 'live' aanschouwen.

HORECA EXPO: deze door Flanders Expo georganiseerde beurs vindt plaats te Gent en u vindt ons op stand 5432. 19 t/m 23 november 2017 van 10.30 tot 19.00 uur, behalve donderdag tot 17.00 uur.

HORECAVA: Van 8 t/m 11 januari staat de Horecava weer op de agenda, DE ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal. En wij tonen uiteraard onze fraaie degeleijke producten. U vindt ons op stand 01.353.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary