logo hoeks barbecues

Projecten

Project de Kapblok

Dubbele grill in gebruik Kapblok

Verkoopwagen

Varken aan spit

Grill buiten Kapblok

Dubbele grill Kapblok

Kapblok Horeca service

Kapblok BBQ Angel

Kapblok BBQ Angel

Project De Kapblok in Heverlee (Leuven)

Onze klant De Kapblok in Heverlee (Leuven) kwam bij ons met de vraag om zijn huidige bbq aanhanger (oude tapwagen) om te bouwen naar een vernieuwende versie met een speciale houtskool grill.

Dit heeft na diverse brainstorm sessies een mooi resultaat opgeleverd. Zijn tapwagen heeft nu een nieuw RVS plafond met ingebouwde spotjes, een wasbak met water reservoir op het dak. Dit was belangrijk als ze een evenement hadden waar geen watervoorziening zou zijn. Ook hebben we ruimte gecreëerd waar hij zijn koelingen vast kon zetten. Wanneer de tapwagen opengeklapt wordt dan zitten er rondom RVS uitgifte bladen zodat het schoon en hygiënisch blijft en goed te onderhouden is.

Natuurlijk moest de grill in het midden van de bbq wagen komen om het geheel compleet te maken. Dit is een dubbele houtskool grill geworden, 1 zijde met lift systeem en de andere zijde met roosters en een dubbele spit boom om 2 varkens boven elkaar te plaatsen (zie foto's).

Onder de grill is er ruimte voorzien om een "natuurlijke" oven te bouwen. De oven is gemaakt op gastronoom maat zodat hij hier diverse bakken boven en naast elkaar kan plaatsen. De warmte van de grill zorgt voor een constante temperatuur om een oven te creëren en zo het eten warm kan houden tijdens grote evenementen en feesten.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary