logo hoeks barbecues

Projecten

Project Fiskebar Antwerpen

Fiskebar Antwerpen

Restaurant Fiskebar Antwerpen

Fiskebar Visgerechten

Fiskebar Visrestaurant

Project Fiskebar Antwerpen

De Fiskebar is een restaurant in ons geliefde België en de geweldige stad Antwerpen. De naam Fiskebar komt van het woord 'Fiskeskur' (wat in het Deens ‘Visschuur’ betekent).

Het is gevestigd in een oud douanegebouw aan de kade van de Schelde in Antwerpen en ze werken met onze BBQ die apart voor hen is ontworpen met speciaal voor hun gemaakte draaiwielen, die door een kabel de grillplaten omhoog en omlaag kunnen laten bewegen om te temperatuur te kunnen regelen.

De barbecue of grill wordt veel gebruikt voor onder andere vis en vlees tot in de perfectie te bereiden. Het is een van de beste culinaire plekken van Antwerpen met open vuur en geweldige smaakvolle gerechten die goed betaalbaar zijn.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary