logo hoeks barbecues

Projecten

Project Hotel Vianen

Hotel Vianen liftgrill

Hotel Vianen barbecue roker

Hotel Vianen smoker

Hotel Vianen rookkast

Hotel Vianen showcooking

Project Hotel Vianen

De kok van Hotel Vianen (Utrecht) had een heleboel ideeën maar had een specifieke uitwerking nodig. Zo maakten we een afspraak en sloeg zijn ongelofelijk enthousiasme over. Niet alleen op ons maar ook op de eigenaar van Hotel Vianen.

Het concept omvatte onder andere 'show koken' middels Hoeks producten. De langwerpige smoker die wij hebben gemaakt, kreeg al snel een andere doopnaam van onze klant: 'Dikke Dirk'. De liftgrill is geen standaardmodel maar ook weer op maat gemaakt voor de plannen van Hotel Vianen Ook deze grill kreeg een andere naam: 'Elliot'.

Zo ziet u... onze producten passen in en bij zowat elke horecakeuken of elk restaurant. Wij luisteren dan ook graag naar UW plannen.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary