logo hoeks barbecues

Projecten

Project Keurslagerij Antonis

keurslagerij

keurslagerij

keurslager

Project Keurslagerij Antonis te Veldhoven

Afgelopen maart hebben we samen met Mark Antonis van Keurslagerij Antonis te Veldhoven een “mini beurs” georganiseerd bij Hoeks Barbecues in de showroom (meer nieuws hierover kunt u bij onze nieuwspagina terug vinden).

Naar aanleiding van deze leuke samenwerking heeft Mark opnieuw bbq's bij ons besteld. Hij wilde graag bbq's die langer mooi blijven daarom heeft hij voor RVS gekozen. Deze zijn gemakkelijker te reinigen en zien er altijd netjes uit.

Ook wilde hij een eigen gezicht aan zijn bbq's geven. We hebben gekozen om in samenwerking met Metlas te Hapert platen te laseren met zijn logo hierop. Zijn bbq's zijn hierdoor herkenbaar en hebben een mooie uitstraling! Door de diverse formaten van bbq's die Keurslagerij Antonis heeft besteld kunnen ze iedere partij aan.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary