logo hoeks barbecues

Projecten

Project Restaurant Wils

Wils bakkerij

Ambachtelijk restaurant

Wils keuken

Wils Olympisch Stadion

Wils barbecue grill

Wils restaurant keuken

Restaurant Wils Amsterdam

Restaurant Wils is gevestigd in het Olympisch Stadion te Amsterdam en heeft een bijzonder concept waar gasten direct zicht op de bereiding van het eten hebben en in contact staan met de chefs. We hebben onze Kobe geïntegreerd in een uitgebreide ambachtelijke kook-eenheid met robuuste look zodat de gasten meegenomen worden in een authentieke sfeer.

Ze ervaren de ware oerkracht van alle keukens: vuur. Tevens hebben we de afzuigkappen geleverd. In de zomer is het terras geopend dat uitzicht biedt op het Olympisch Stadion. De chefs koken in een open keuken, maken verfijnde gerechten en bakken elke dag vers brood in de bakkerij.

Dit was een fijn project dat we samen met de architect en de projectleider vanaf 0 verwezenlijkt hebben. Wils is via referenties bij ons terechtgekomen zoals exclusieve restaurants als 'In De Wulf' etc. Men wist dat Hoeks Barbecues in staat was om perfecte grills op maat te bouwen en alles wat daaraan verwant is zoals rookkasten en kachels.

Dat is het dan ook geworden: een exclusieve barbecue met achterwand van koper als blikvanger en daarnaast een warmhoud/rook-oven en een kachel om op te koken. Alles bij elkaar een wand van 7,5 meter. In eerste instantie zou die 9,5 meter worden maar in verband met het gewicht is dit bij nader inzien kleiner geworden.

 
Buitengewoon tevreden over ons custom made product.

Kobe Desramaults - Chambre Séparée

Super tevreden met ons vanaf de grond opgebouwde barbecue inclusief kookkachel zoals vroeger bij grootmoeder stond.

Restaurant Wils Amsterdam

Wij zijn bij jullie terecht gekomen door een andere tevreden klant van jullie. Wij werden heel hartelijk ontvangen in jullie familiebedrijf en dat gaf ons dadelijk een goed vertrouwen.

De Kapblok in Heverlee

We kregen zowel praktische als technische uitleg over de tafels en het concept. We waren dadelijk verkocht :-). Jullie hebben een fijne manier van werken en dat klikte onmiddellijk met ons.
Ook achteraf blijven jullie interesse houden in onze zaak. Jullie sturen ook regelmatig mensen door om bij ons eens te komen kijken. We zijn heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan! M.v.g. uit Heist op den Berg.

Inge en Erna, Leon en Hilda - brochetto.be

Onze tafelbarbecue bevalt ons uitstekend! We hebben al smakelijk genoten met het mooie weer en onze gasten verwonderen zich keer op keer.

Hans en Mary